صادرات داروی ایرانی سکته مغزی و قلبی سردرد‌های ناگهانی شب نیاز به بررسی پزشکی دارد گرمای شدید در کشور تا چه زمانی تداوم دارد؟ صدور احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری پس از محاسبه حقوق شاغلان همتراز آن‌ها دریافت ارز اربعین و خروج از مرز‌ها بدون ثبت‌نام در سامانه سماح ممکن نیست کشف بیش از سه‌هزار قرص و داروی ممنوعه از یک عطاری در بولوار توس مشهد + فیلم بازی جرئت‌و‌حقیقت از دندان‌ساز یک زورگیر حرفه‌ای ساخت دستگیری جمشید ژاپنی، سرکرده باند لاشخورها بریدن گلوی زن در حمام خانه‌اش و فاش شدن رابطه پنهانی آتش‌سوزی انبار مواد غذایی در خیابان مصلی مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) قتل درپی درگیری خانوادگی مقابل دادسرا موادفروش حرفه‌ای در پوشش مسافربر به دام پلیس افتاد (۲ مرداد ۱۴۰۳) جنایت‌های تکان دهنده مرد قصاب در مشهد خودکشی پس از شلیک خونین به همسر در خیابان‌ حریق منزل مسکونی در بلوار توس مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) آیا همه زندانیان می‌توانند از پابند الکترونیک استفاده کنند؟ منع بیماران مبتلا به سرطان از سفر زیارتی اربعین تصادف رانندگی در بزرگراه پیامبر اعظم مشهد یک مصدوم بر جای گذاشت (۲ مرداد ۱۴۰۳) تغذیۀ سالم راهی برای افزایش ایمنی بدن در برابر هوای آلوده طراحی کیت تشخیص «مننژیت» پژوهشگران مشهدی آیا ادارات استان اصفهان روز پنجشنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟
سرخط خبرها

علت طاسی سر چیست؟

  • کد خبر: ۸۶۱۳۲
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۰
علت طاسی سر چیست؟
دانشمندان دانشگاه نورث وسترن در شهر شیکاگو آمریکا علت بروز طاسی سر را توضیح داده اند.

به گزارش شهرآرانیوز،، دانشمندان دانشگاه نورث وسترن در شهر شیکاگوی آمریکا، طی انجام تحقیقات گسترده ای، علت بروز طاسی سر را توضیح داده‌اند.

نتایج تحقیق آن‌ها در مجله Nature Aging منتشر شده است.

دانشمندان در جریان آزمایش‌هایی که روی موش‌ها انجام شد، دریافتند که وقتی سلول‌های بنیادی مو پیر می‌شوند، چسبندگی کمتری پیدا می‌کنند، از مکان‌های خاص خود در فولیکول، خارج و وارد درم می‌شوند. در نتیجه این پدیده، معمولاً مو‌ها خارج از ریزمحیط ظریف خود نمی‌توانند زنده بمانند.

در مقاله منتشره آمده است: «در نتیجه، سلول‌های بنیادی کمتر و کمتری که برای رشد مو مورد نیاز هستند، باقی می‌مانند و این موجب نازک شدن مو و طاسی تدریجی می‌شود.»

این نخستین‌بار است که دانشمندان از چنین ساز و کاری از طاسی خبر می‌دهند. آن‌ها امیدوارند که این کشف به مبارزه با ریزش مو در انسان کمک کند، زیرا فولیکول‌های موش، شبیه فولیکول‌های انسان است.

پیش از این، اطلاع حاصل شده بود بسیاری از افرادی که کووید ۱۹ داشته‌اند، ریزش موی شدیدی را تجربه می‌کنند. برای متوقف کردن این روند، باید با یک متخصص تماس گرفت تا او تشخیص دقیق را را انجام دهد و متوجه می‌شود که بدن، دچار کمبود چه عناصری است و سپس درمان کامل را تجویز کند.

آلوپسی (طاسی) ریزش موی پاتولوژیک است که موجب ناپدید شدن بخشی از مو‌ها یا همه آن‌ها در بخش‌های خاصی از سر یا دیگر نقاط بدن می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->